Objavte čistiace prostriedky Miele

Najlepšie výsledky

Pre naše čistiace prostriedky platia rovnaké vysoké štandardy ako pre naše spotrebiče. Prostriedky vyvíjame a testujeme v našich laboratóriách Miele, aby zabezpečili dokonalé výsledky čistenia a zvýšili výkon vášho spotrebiča.

Vrecká do vysávača a filtre Miele

Iba originálne vrecká do vysávača a filtre Miele ponúkajú zvyčajnú vysokú kvalitu značky Miele. Dokonale sa hodia k našim spotrebičom a vyznačujú sa prvotriednym výkonom. Zhlboka sa nadýchnite.

Pracie prostriedky

Pre dlhšiu radosť z vášho oblečenia. Ochráňte citlivé vlákna svojho oblečenia a predĺžte životnosť svojho spotrebiča s našimi starostlivo vyvinutými výrobkami na starostlivosť o bielizeň.

Pracie prostriedky

Optimálne výsledky prania a ochrana bielizne – naše jedinečné pracie prostriedky sú špeciálne navrhnuté na používanie s práčkami Miele.

Pracie prostriedky UltraPhase

Miele je priekopníkom v oblasti starostlivosti o bielizeň: Žiadny iný tekutý prací prostriedok nevyperie bielu či farebnú bielizeň tak dôkladne ako 2-fázový systém od Miele.

Špeciálne pracie prostriedky

Naše špeciálne pracie prostriedky sú vyvinuté pre textílie, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť. Vďaka nim jednoducho vyperiete páperové bundy, vankúše alebo športové oblečenie bez toho, aby stratili niektorú zo svojich jedinečných vlastností.

Kapsuly

Objavte naše dávkované pracie prostriedky, ktoré dôkladne a šetrne vyperú vaše vysokokvalitné textílie a oblečenie. Naše praktické kapsuly Miele sa jednoducho používajú a zlepšujú výkon vašej práčky Miele. Tešte sa na lepšiu hygienu, dlhšie trvajúcu vôňu a dlhšiu životnosť svoje bielizne.

Vône do sušičky

Vďaka našej pestrej ponuke budete bielizeň vyberať zo sušičky vždy so svojou obľúbenou vôňou.

Prostriedok na umývanie riadu

Všetky naše prostriedky na umývanie riadu sú špeciálne navrhnuté pre umývačky riadu Miele a zabezpečujú žiarivo čistý riad.

UltraTabs All in 1

Naše UltraTabs All in 1 Miele sa rýchlo rozpúšťajú a zabezpečujú dôkladné a šetrné čistenie pri každom umývaní.

PowerDisk

Náš pokrokový a vysoko účinný granulát na umývanie riadu s automatickým dávkovaním.

Kúpiť teraz

Viac informácií

Tipy na umývanie riadu

Najlepšia starostlivosť pre dlhoročnú spoľahlivosť

Domáce spotrebiče Miele sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, vysokou funkčnosťou a nadčasovým dizajnom. Starostlivosťou o spotrebiče Miele pomocou našich originálnych výrobkov na starostlivosť zabezpečíte, že vaše spotrebiče si dlhšie udržia vysoký výkon.

Výrobky na starostlivosť o spotrebiče Miele

V prospech značky Miele hovorí mnoho dobrých dôvodov

Dlhá životnosť niekoľko rokov

Naše spotrebiče sú stavané tak, aby bez problémov zvládli každodenné prekážky pri ich používaní, a ešte omnoho viac. Overili sme to aj našimi testovacími metódami.

*Viac informácií nájdete na stránke: miele.at/20jahre

Immer Besser, od roku 1899

Od prvého dňa dodržiava značka Miele svoj prísľub „Immer Besser“ a vždy sa vyznačovala kvalitou a dlhou životnosťou. Pre našich zákazníkov to znamená ubezpečenie, že voľbou špičkových výrobkov značky Miele uskutočnili dobré rozhodnutie, pravdepodobne na celý život.

Na začiatok stránky