Ako nájsť správnu parnú rúru

Chcete si kúpiť novú parnú rúru, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho modelu, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného predajcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Náš predajný poradca Vám pomôže s výberom

 

Odpovedzte na zopár krátkych otázok nášho predajného poradcu týkajúcich sa Vášho spôsobu varenia a Vašej kuchyne. Poradca nájde parnú rúru alebo konvektomat Miele, ktorý je pre vás ideálny.

 

• Aká parná rúra je vhodná do Vašej kuchyne? Hľadáte vstavanú parnú rúru s vhodným dizajnom alebo voľne stojaci model, ktorý sa dokonale hodí na pracovnú dosku Vašej kuchyne? Dávate prednosť konvektomatu, parnej rúre s mikrovlnkou alebo tlakovej parnej rúre na zvlášť zdravé pokrmy? Pomôžeme Vám nájsť dokonalý spotrebič.

 

• Aký dizajn a prvky ovládania sú pre Vás vhodné? Od klasických a minimalistických prvkov až po modely zo skla alebo ušľachtilej ocele – naše rúry na pečenie (parné rúry) sa hodia do každého dizajnu kuchyne. Pokiaľ ide o prvky ovládania, máte na výber aj medzi veľkými dotykovými displejmi, priamou voľbou s jednoduchým textovým displejom alebo senzorovými tlačidlami na výber režimov (postupov) a nastavení.

 

• Aké funkcie a nastavenia sú pre Vás dôležité? Parné rúry Miele majú širokú škálu možností a funkcií, ako napríklad presný časovač pre mäso, režim pre extra šťavnaté alebo chrumkavé varenie, ovládanie pohybom a predvoľby pre rôzne pokrmy a jedlá, a to je len niekoľko z nich.

 

Objavte našu kompletnú ponuku parných rúr a súvisiacich produktov

Všetky parné rúry & konvektomaty

Príslušenstvo

Náhradné diely

Na začiatok stránky