Prehľad všetkých predností produktu - Vákuovacie zásuvky

Prednosti

Vákuovanie 

Dlhšia trvanlivosť a perfektná príprava 

Ideálne podmienky: Vákuujte potraviny do zásoby, v malých porciách, na marinovanie a opätové uzavretie. 

    Metóda Sous-vide 

    Optimálne pripravené

    Perfektné pre varenie Sous-vide: Chuť a výživné látky vo vákuovaných potravinách zostanú zachované. 

    Zobraziť všetky produkty s touto funkciou

    Ovládanie SensorTouch 

    Intuitívne a zjednodušené ovládanie 

    Elegancia a ľahká údržba: Zapustený dotykový panel s najmodernejšou technológiou umožňuje pohodlné ovládanie. 

    Push2open

    Stačí jeden dotyk 

    Otvorenie obratom ruky: stačí mierne zatlačenie na zásuvku.

    Veľká využiteľná plocha 

    Dostatok miesta pre akúkoľvek veľkosť 

    Veľké alebo malé množstvá: využiteľná plocha sa hodí pre vákuovacie vrecká do max. 250 x 350 mm. 

    Tri vákuovacie stupne 

    Vhodné pre každé použitie 

    Individuálne nastavenie: Pri vákuovaní si môžete vybrať medzi tromi stupňami – presne podľa druhu potraviny.

    Bezpečnosť

    Vákuovacie vrecká vhodné na potraviny

    Špeciálne pre potraviny 

    Bezpečne zabalené: vákuovacie vrecká Miele sú odolné voči teplote, neprievzdušné a chuťovo neutrálne. 

    Komfort pri obsluhe

    Metóda Sous-vide 

    Optimálne pripravené

    Perfektné pre varenie Sous-vide: Chuť a výživné látky vo vákuovaných potravinách zostanú zachované. 

    Zobraziť všetky produkty s touto funkciou

    Ovládanie SensorTouch 

    Intuitívne a zjednodušené ovládanie 

    Elegancia a ľahká údržba: Zapustený dotykový panel s najmodernejšou technológiou umožňuje pohodlné ovládanie. 

    Push2open

    Stačí jeden dotyk 

    Otvorenie obratom ruky: stačí mierne zatlačenie na zásuvku.

    Rozmanité možnosti využitia 

    Rozmanité možnosti 

    Naša vákuovacia zásuvka umôžňuje porciovanie potravín, prípravu zásob a mnoho ďalších možností. 

    Plnovýsuv

    Praktické a ergonomické 

    Zvýšený komfort: zásuvku môžete úplne otvoriť, aby ste ju mohli pohodlne naplniť a vyprázdniť.

    Opakovane použiteľné vákuovacie nádoby 

    Dlhá doba využitia 

    Trvanlivá alternatíva: Na rozdiel od vákuovacích vreciek je možné opakované použitie vákuovacích nádob. 

    Veľká využiteľná plocha 

    Dostatok miesta pre akúkoľvek veľkosť 

    Veľké alebo malé množstvá: využiteľná plocha sa hodí pre vákuovacie vrecká do max. 250 x 350 mm. 

    Pôžitok

    Vákuovanie 

    Dlhšia trvanlivosť a perfektná príprava 

    Ideálne podmienky: Vákuujte potraviny do zásoby, v malých porciách, na marinovanie a opätové uzavretie. 

    Tri vákuovacie stupne 

    Vhodné pre každé použitie 

    Individuálne nastavenie: Pri vákuovaní si môžete vybrať medzi tromi stupňami – presne podľa druhu potraviny.

    Rôzne spôsoby využitia

    Dlhšia trvanlivosť 

    Dlhšia trvanlivosť 

    Perfektné uskadnenie: Ak svoje potraviny vákuovo uložíte, zachovanú si výrazne dlhšiu trvanlivosť a čerstvosť. 

    Marinovanie 

    Maximálna chuť 

    Zvýraznite chuťový zážitok vákuovaním potravín s marinádami a bylinkami.

    Porciovanie 

    Správne množstvo 

    Veľa či málo – naporciujte individuálne množstvá potravín na predzásobenie alebo varenie Sous-vide. 

    Vákuovanie v nádobe 

    Vždy neporušené 

    Trvanlivosť v nádobe: citlivé potraviny, ako sú ovocné plody alebo bylinky, sa nepoškodia. 

    Opätovné uzavretie 

    Čerstvosť – aj pri druhom otvorení 

    Pre dlhší pôžitok: jemné a bezpečné opakované uzavretie otvorených balení.

    Uzatváranie pohárov 

    Utesnenie 

    Bezpečné a čerstvé skladovanie: pesto, detskú výživu či mnoho ďalších potravín možno vákuovať v pohári.

    Vákuovanie tekutín 

    Bezpečné skladovanie

    Priestorovo šetrné a bezpečné balenie: v plastovom vrecku môžete jednoducho vákuovať aj tekutiny.

    Vybavenie je závislé od modelu

    Oplatí sa vedieť o Vákuovacie zásuvky

    Všestranná vákuovacia zásuvka

    Zachovanie dobrej chuti

    Nová vákuovacia zásuvka Miele ponúka širokú škálu využitia: zachováva kvalitu vašich potravín, predlžuje ich životnosť alebo ich pripravuje na varenie metódou Sous-vide. To sa dosiahne jednoducho a čisto balením do fólie, odstránením vzduchu a následným vzduchotesným uzavretím. Tak môžete napríklad zvyšky jedál vákuovať a potom ich zamraziť – výživné látky, chuť a vitamíny sa uchovávajú oveľa dlhšie než pri bežnom zmrazovaní a potravinám nehrozí spálenie mrazom. Okrem toho ušetríte veľa miesta v mrazničke. Taktiež možno bezproblémovo vákuovať aj tekutiny, ako sú napr. polievky. Porciovanie, príprava zásob a príprava na varenie s pôžitkom – to všetko len s jedným spotrebičom.

    Sous-vide – jemná tepelná úprava vo vákuu

    Jemné varenie pre maximálny pôžitok z chuti

    „Sous-vide“ pochádza z francúzštiny a znamená tepelnú úpravu pokrmov „vo vákuu“. Pri tejto metóde pripravujete pokrmy vo vákuovom vrecku pri konštantne nízkych teplotách v parnej rúre. Táto šetrná metóda sa odporúča zvlášť na prípravu mäsa, rýb, zeleniny a ovocia, pretože vďaka nízkej teplote zostávajú dôležité výživné látky a aróma zachované dlhší čas.

    Príslušenstvo a čistiace prostriedky

    Originálne príslušenstvo Prejsť do e-shopu Prehľad príslušenstva