Ako nájsť správnu varnú dosku do Vašej kuchyne

Chcete si kúpiť varnú dosku, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho modelu, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného predajcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Náš predajný poradca Vám pomôže s výberom

 

Odpovedzte na zopár krátkych otázok nášho predajného poradcu týkajúcich sa Vášho spôsobu varenia a Vašej kuchyne. Poradca následne vyhľadá varnú dosku, ktorá Vám najlepšie vyhovuje.

 

• Aký typ varnej dosky je vhodný do vašej domácnosti? V ponuke máme rôzne typy varných dosiek, ktoré zdolajú každú výzvu. Či už ide o indukčnú, plynovú alebo elektrickú varnú dosku – náš predajný poradca vám pomôže nájsť ten správny model pre vás.

 

• Aký dizajn sa hodí do Vašej kuchyne? Dávate prednosť sklenenému povrchu s obvodovým rámom z ušľachtilej ocele, alebo bezrámovej varnej doske, ktorá sa hladko integruje do pracovnej dosky? Pre každý dizajn máme to správne riešenie.

 

• Aké špecifikácie sú pre vás dôležité? Naše varné dosky majú širokú škálu možností a funkcií: dotykové ovládanie, rôzne varné zóny, inteligentné funkcie a detská poistka, a to sme uviedli len niekoľko z nich.

 

Objavte našu kompletnú ponuku varných dosiek a súvisiacich produktov

Všetky varné dosky

Príslušenstvo na čistenie & starostlivosť

Príslušenstvo