Novinky

   

To je kvalita, ktorá predbehla svoju dobu

Pre dlhšiu radosť z vášho oblečenia

Naše spotrebiče spájajú nízku spotrebu energie a vody s optimálnym využitím pracieho prostriedku. Spoločnosť Miele preto zosobňuje súčasne dokonalú a ekologickú starostlivosť o vaše oblečenie.

Zistite viac

Vyvinutý pre vás

Vysávač pre každú domácnosť

Ponúkame modely vysávačov pre každú domácnosť, bez ohľadu na veľkosť a podlahovú krytinu, s možnosťami ďalšieho prispôsobenia a riešenia prípadných chlpov domácich miláčikov, automatického vysávania alebo zníženia účinkov alergií pomocou špičkových vzduchových filtrov.

Zistite viac

Pohodlné a výkonné čistenie.

Nové vysávače Duoflex

Spoznajte najnovšiu inováciu v oblasti domácich upratovacích technológií: vysávač Miele Duoflex! Model Duoflex je navrhnutý s najmodernejšími funkciami a bezkonkurenčným výkonom. 

Zistiť viac

Získajte k vašemu kávovaru Miele vhodné príslušenstvo

Oslávte s nami 25 rokov vo svete kávy

Zoznámte sa s našou širokou ponukou kávovarov Miele, vyrobených so starostlivou remeselnou zručnosťou s jediným cieľom: uspokojiť vaše chuťové bunky šálku za šálkou. Pretože dokonalosť je individuálna.

Zistite viac

Vyvinuté špeciálne pre automatické práčky TwinDos®

Prací prostriedok UltraPhase

Miele prinieslo revolúciu v starostlivosti o bielizeň: žiadny iný systém tekutých pracích prostriedkov neperie bielu i farebnú bielizeň tak dôkladne ako dvojfázový systém Miele.

Zistite viac

Zoznámte sa s naším najvýkonnejším vysávačom

Nový akumulátorový vysávač Triflex HX2

Objavte náš najnovší akumulátorový vysávač s inovatívnym dizajnom 3 v 1. Je ideálny na odstraňovanie zvieracích chlpov a iných nečistôt vďaka svojmu vysokému saciemu výkonu a filtru HEPA Lifetime, ktorý odstráni aj najjemnejšie prachové častice a alergény.

Zistite viac

Úplne nový pohľad na upratovanie

Robotický vysávač Miele Scout RX3

Keď prídete z práce, môžete sa tešiť na čistú domácnosť. Vďaka silnému čistiacemu výkonu, systematickej a precíznej navigácii ako aj intuitívnemu ovládaniu prostredníctvom aplikácie je pre vás optimálne vybavený.

Objavte Scout RX3

Zachovajte chuť prírody

Nové chladničky generácie 7000

Jednoduché použitie, intuitívne a inovatívne - zažite nové chladničky Miele s dizajnom a technológiami na najvyššej úrovni. Objavujeme nové možnosti pre zachovanie čerstvosti vašich potravín.

Objavte chladničky

Silný. Kompaktný. Obratný.

Nový bezvreckový vysávač Boost CX1

Neprekonateľný v čistení. Malý a šikovný v akcii.
Od 319 €. Dostupný v rozličných farbách.

Zistite viac

Profesionálny pomocník do domácej kuchyne

Konvektomat DGC Pro HydroClean

S rafinovanou kombináciou inovatívnej rúry na pečenie a parnej rúry môžete pripravovať v pare, grilovať alebo piecť – vždy s perfektnými výsledkami. Teraz navyše s novou samočistiacou funkciou HydroClean – manuálne čistenie sa stane minulosťou. Udržujte svoju rúru neustále čistú a pritom si užívajte viac času na zdokonaľovanie svojho kuchárskeho remesla.

Objavte DGC Pro HydroClean

Spoločne pre lepšiu budúcnosť

Nový energetický štítok EÚ

Od marca 2021 poskytuje nový energetický štítok pre umývačky riadu, chladničky, vinotéky, práčky a práčky so sušičkou lepšiu porovnateľnosť a transparentnosť pre koncových spotrebiteľov. Prehľad dôležitých zmien a noviniek nájdete tu.

Zistite viac

 

Vynikajúce hygienické riešenia

Dokonale zladené spotrebiče a pracie a umývacie prostriedky

Objavte naše jedinečné produkty a čistiace prostriedky, ktoré dosahujú dokonale hygienické výsledky a eliminujú až 99,9 % vírusov, plesní a baktérií.

Zistite viac

Objavte novú generáciu 7000

Ešte viac inovácií ako kedykoľvek predtým

Veríme, že všetko sa dá neustále vylepšovať. Už od založenia spoločnosti Miele v roku 1899 sme synonymom pre vášnivé inžinierstvo, fascinujúce technológie a neobyčajný dizajn. Nová generácia 7000 opäť posúva hranice možného a prepisuje budúcnosť.

Viac informácií

Dávkuje prací prostriedok úplne automaticky

Inovácia: TwinDos®

Dosiahnite vždy perfektné výsledky. Vďaka inovatívnemu dávkovaciemu systému TwinDos® sa integrovaný prací prostriedok UltraPhase1 a 2 dávkuje úplne automaticky.

Objavte práčky s Twindos

Zoznámte sa s PowerDiskom

Umývačky riadu so systémom AutoDos

Príliš veľa cudzích slovíčok, na ktoré by ste potrebovali slovník? Všetko je raz nové, ale akonáhle sa s naším revolučným systémom umývania zoznámite, už nebudete chcieť „obyčajnú“ umývačku. Umývačky AutoDos majú totiž automatické dávkovanie umývacieho prostriedku, čo by nemohlo fungovať bez dostatočnej zásoby prášku na umývanie riadu umiestneného priamo v umývačke. A práve preto je tu PowerDisk!

Zistite viac

Dokonalá mliečna pena pre tie najlepšie kávové špeciality

Kávovary CM6 MilkPerfection

Milujete nadýchanú mliečnu penu s krémovou konzistenciou? Potom je pre vás kávovar Miele CM6 MilkPerfection jasnou voľbou. Postará sa o dokonalú mliečnu penu a umožní vám tak prípravu celého radu kávových alebo čajových špecialít.

Objavte kávovary cm6
Na začiatok stránky