Ako nájsť správny vysávač

Chcete si kúpiť nový vysávač, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho modelu, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného predajcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Na základe odpovedí na zopár otázok týkajúcich sa Vašich požiadaviek na vysávanie a čistenie Vám náš predajný poradca vyhľadá modely, ktoré najlepšie zodpovedajú Vašim individuálnym predstavám.

 

• Aký vysávač je vhodný do Vašej domácnosti? V našej ponuke nájdete množstvo vysávačov, ktoré zdolajú akúkoľvek výzvu v čistení. Od tvrdých podláh a ťažko prístupných miest až po všetky typy zvieracích chlpov.

 

• Aký model vysávača je pre Vás najlepší? Chcete robotický vysávač, ktorý urobí prácu automaticky za Vás, dobíjací vysávač, ktorý môžete ľahko prenášať po dome, alebo bezvreckový model na rýchle a hygienické vyprázdňovanie?

 

• Aké funkcie a vlastnosti sú pre Vás dôležité? Naše vysávače sú vybavené širokou škálou možností a rôznymi filtrami. Je pre vás najdôležitejšia výdrž batérie, ste alergik a oceňujete HEPA filter alebo jednoducho chcete maximálny sací výkon?

 

Objavte našu kompletnú ponuku vysávačov a súvisiacich produktov

Vysávače

Vrecká na prach & filter

Príslušenstvo